Ton sur ton

dirty-martini kralense
image-789

Ton-sur-ton set in CIM’s Dirty Martini & Leaky Pen

 

Het glasvirus heeft mij weer helemaal in zijn greep en dus zit ik bijna dagelijks weer minimaal een uurtje achter mijn brander. Het combineren van kleuren gaat nog iets minder vanzelfsprekend merk ik, vandaar dat ik nog even fijn terug grijp naar combinaties die ik in het verleden al gebruikt heb. Dat dit werkt mag duidelijk zijn want het gebruik van mijn favoriete mix van CIM Dirty Martini en Leaky Pen voor Ton-sur-ton kraaltjes, inspireerde me om eens wat paars/rose kleurtjes te gebruiken voor een vergelijkbaar setje. Normaliter niet echt mijn favoriete kleuren maar met dit setje ben ik best tevreden.

I’m totally hooked on glass again and every day I spent at least one hour (or more) at my torch. However I noticed  my use of colors is somewhat less obvious than it used to be, so I decided to give myself some slack by using proven combinations from the past. This really worked because using my favorite mix of CIM Dirty Martini and Leaky Pen ( above )  to make some Ton-sur-ton beads,  inspired me to use some purple/pink voor a similar set.  Certainly not my most favorite colors but this time I’m happy with the results.

Kralen_BlushBerry
image-790

Ton-sur-ton set in CIM’s Plum, Simple Berry & Blush

Marieke

 

Geplaatst in Glassbeads/Glaskralen en getagd met , , .

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.