Over mij

Dit ben ik… een maker, een creatieve duizendpoot met gouden handjes. Want wat mijn ogen zien of mijn creatieve brein bedenkt, dat kunnen mijn handen maken. Autodidact dat is ook zo’n term die bij me past. Want als ik even niet weet hoe ik iets moet doen, dan duik ik de boeken in of het internet op om veelal op eigen kracht te ontdekken hoe ik dit dan wel kan realiseren. En lukt het dan nog niet dan trek ook ik natuurlijk gewoon de stoute schoenen aan om iemand te vinden die het me wel kan leren.

Wijsheid komt met de jaren zeggen ze en dat heb ook ik bemerkt. Geluk zit hem namelijk niet in veel geld en bezittingen, de echte rijkdom komt meer vanuit genieten van het hier en nu en samenwerken met andere mensen en vooral ook door oog te hebben voor de kleine grote geluksmomentjes. Daarom wil ik graag gaan delen en mensen verbinden. De eerste stap die ik daarin gezet heb is om wekelijks een dag als vrijwilliger te gaan werken bij Sür Atelier in Haarlem, waar ik naailes geef aan “Nieuwe Nederlanders”.

Ontzettend leuk om te doen, maar ook hier moet de kachel branden en dus heb ik een aantal ideeën voor workshops op textielgebied en wil ik daarnaast op kunst/creatieve markten  gaan staan met mijn zelfgemaakte artikelen.

Een andere stap in de weg er naartoe is in ieder geval deze website, jaren geleden zelf ontworpen maar door omstandigheden de laatste jaren weinig meer mee gedaan, daar wordt dus tussen de bedrijven door nog hard aan gewerkt. Zodat ik daarna kan zeggen… Kijk dit ben ik en dit is wat ik je te bieden heb.