Over mij

Portret Marieke

Hoewel ik al sinds mijn tienerjaren creatief bezig ben en ooit een opleiding voor Costumière heb gedaan,  heeft mijn creatieve en kunstzinnige ontwikkeling zich toch voornamelijk in privésfeer afgespeeld.
 
Het maken van kinderkleding, vilten met sop en naald, breien, haken, weven, spinnen, tekenen & schilderen zowel met traditionele middelen als met gebruik van Photoshop en Illustrator, webdesign... zo maar een greep uit de vele creatieve activiteiten waar ik me sinds mijn tienerjaren mee bezig heb gehouden.
 
De laatste tijd houd ik me vooral bezig met het branden van glaskralen, het maken van stoffen poppen gebaseerd op antroposofische technieken en creatief hergebruik van textiel. De kennis opgedaan in alle andere technieken komen daarbij goed van pas.
 
Mariekuniek is de door manlief verzonnen "merknaam" waarmee ik mijn activiteiten probeer te verbinden. Deze website, hoewel nog nu nog een werk in uitvoering,  is bedoeld om mijn werk te tonen, anderen te inspireren en hen een eindje op weg te helpen met het aanspreken van hun eigen creativiteit.
 
Ik wens je in ieder geval een inspirerend verblijf.
 
Warme groet,

 

Marieke
image-3